Erna van Sinderen Lifestyle Gym

Erna van Sinderen Lifestyle Gym is een Sportschool gelegen aan Doorvaart 7 in Dokkum.

Sporten bij Erna van Sinderen Lifestyle Gym in Dokkum

Erna van Sinderen Lifestyle Gym is een Sportschool gelegen in Dokkum op Doorvaart 7.

Kom erachter wat Erna van Sinderen Lifestyle Gym voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Erna van Sinderen Lifestyle Gym om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Dokkum? Dan ben je bij Erna van Sinderen Lifestyle Gym op de juiste plek. Bij Erna van Sinderen Lifestyle Gym kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Erna van Sinderen Lifestyle Gym in Dokkum is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Doorvaart 7 in Dokkum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Dokkum of niet, iedereen is welkom bij Erna van Sinderen Lifestyle Gym. Je kan Erna van Sinderen Lifestyle Gym telefonisch bereiken op: 31 6 13040832 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.ernavansinderenlifestylegym.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Erna van Sinderen Lifestyle Gym en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Erna van Sinderen Lifestyle Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Erna van Sinderen Lifestyle Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dokkum
  2. Erna van Sinderen Lifestyle Gym

Meer sportscholen in Dokkum