Dorssports

Dorssports is een Sportschool gelegen aan Het Maalwater 2 in Heiloo.

Sporten bij Dorssports in Heiloo

Dorssports is een Sportschool gelegen in Heiloo op Het Maalwater 2.

Kom erachter wat Dorssports voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Dorssports om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Heiloo? Dan ben je bij Dorssports op de juiste plek. Bij Dorssports kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dorssports in Heiloo is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Het Maalwater 2 in Heiloo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heiloo of niet, iedereen is welkom bij Dorssports. Je kan Dorssports telefonisch bereiken op: 31 72 533 0403 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dorssports.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Dorssports en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dorssports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorssports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Heiloo
  2. Dorssports

Meer sportscholen in Heiloo