De Wadden Sportcentrum

De Wadden Sportcentrum is een Sportcomplex gelegen aan Breedweer 53 in Koog aan de Zaan.

Sporten bij De Wadden Sportcentrum in Koog aan de Zaan

De Wadden Sportcentrum is een Sportcomplex gelegen in Koog aan de Zaan op Breedweer 53.

Kom erachter wat De Wadden Sportcentrum voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek De Wadden Sportcentrum om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportcomplex in de buurt van Koog aan de Zaan? Dan ben je bij De Wadden Sportcentrum op de juiste plek. Bij De Wadden Sportcentrum kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

De Wadden Sportcentrum in Koog aan de Zaan is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportcomplex is gelegen aan Breedweer 53 in Koog aan de Zaan. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Koog aan de Zaan of niet, iedereen is welkom bij De Wadden Sportcentrum. Je kan De Wadden Sportcentrum telefonisch bereiken op: 31 75 631 3100 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.de-wadden.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar De Wadden Sportcentrum en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Wadden Sportcentrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Wadden Sportcentrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Koog aan de Zaan
  2. De Wadden Sportcentrum

Meer sportscholen in Koog aan de Zaan