De Sportschool

De Sportschool is een Sportclub gelegen aan D.J. Bunschotenstraat 14 in Goor.

Sporten bij De Sportschool in Goor

De Sportschool is een Sportclub gelegen in Goor op D.J. Bunschotenstraat 14.

Kom erachter wat De Sportschool voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek De Sportschool om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportclub in de buurt van Goor? Dan ben je bij De Sportschool op de juiste plek. Bij De Sportschool kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

De Sportschool in Goor is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportclub is gelegen aan D.J. Bunschotenstraat 14 in Goor. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Goor of niet, iedereen is welkom bij De Sportschool. Je kan De Sportschool telefonisch bereiken op: 31 547 276 869 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.desportschoolgoor.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar De Sportschool en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Sportschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Sportschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Goor
  2. De Sportschool

Meer sportscholen in Goor