De Sporthal

De Sporthal is een Sportschool gelegen aan Woonboulevard 48 in Almelo.

Sporten bij De Sporthal in Almelo

De Sporthal is een Sportschool gelegen in Almelo op Woonboulevard 48.

Kom erachter wat De Sporthal voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek De Sporthal om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Almelo? Dan ben je bij De Sporthal op de juiste plek. Bij De Sporthal kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

De Sporthal in Almelo is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Woonboulevard 48 in Almelo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Almelo of niet, iedereen is welkom bij De Sporthal. Je kan De Sporthal telefonisch bereiken op: 31 6 13111891 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.de-sporthal.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar De Sporthal en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Sporthal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Sporthal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Almelo
  2. De Sporthal

Meer sportscholen in Almelo