De Kloosterhof

De Kloosterhof is een Sportschool gelegen aan Grotestraat 14 in Beers.

Sporten bij De Kloosterhof in Beers

De Kloosterhof is een Sportschool gelegen in Beers op Grotestraat 14.

Kom erachter wat De Kloosterhof voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek De Kloosterhof om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Beers? Dan ben je bij De Kloosterhof op de juiste plek. Bij De Kloosterhof kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

De Kloosterhof in Beers is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Grotestraat 14 in Beers. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Beers of niet, iedereen is welkom bij De Kloosterhof. Je kan De Kloosterhof telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar De Kloosterhof en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Kloosterhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kloosterhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Beers
  2. De Kloosterhof

Meer sportscholen in Beers