De Gymzaal

De Gymzaal is een Sportschool gelegen aan Pieter van der Doesstraat 15C in Amsterdam.

Sporten bij De Gymzaal in Amsterdam

De Gymzaal is een Sportschool gelegen in Amsterdam op Pieter van der Doesstraat 15C.

Kom erachter wat De Gymzaal voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek De Gymzaal om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij De Gymzaal op de juiste plek. Bij De Gymzaal kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

De Gymzaal in Amsterdam is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Pieter van der Doesstraat 15C in Amsterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amsterdam of niet, iedereen is welkom bij De Gymzaal. Je kan De Gymzaal telefonisch bereiken op: 31 6 24131811 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://de-gymzaal.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar De Gymzaal en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Gymzaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Gymzaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Amsterdam
  2. De Gymzaal

Meer sportscholen in Amsterdam