De Geus Sport

De Geus Sport is een Sportschool gelegen aan Bijlestaal 64 in Broek op Langedijk.

Sporten bij De Geus Sport in Broek op Langedijk

De Geus Sport is een Sportschool gelegen in Broek op Langedijk op Bijlestaal 64.

Kom erachter wat De Geus Sport voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek De Geus Sport om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Broek op Langedijk? Dan ben je bij De Geus Sport op de juiste plek. Bij De Geus Sport kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

De Geus Sport in Broek op Langedijk is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Bijlestaal 64 in Broek op Langedijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Broek op Langedijk of niet, iedereen is welkom bij De Geus Sport. Je kan De Geus Sport telefonisch bereiken op: 31 226 316 383 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://degeussport.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar De Geus Sport en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Geus Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Geus Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Broek op Langedijk
  2. De Geus Sport

Meer sportscholen in Broek op Langedijk