De Buurfrou Tennishal en Sportcentrum

De Buurfrou Tennishal en Sportcentrum is een Sportcomplex gelegen aan Middelweg-Oost 34 in Vrouwenparochie.

Meer informatie over De Buurfrou Tennishal en Sportcentrum in Vrouwenparochie

De Buurfrou Tennishal en Sportcentrum is een Sportcomplex gelegen in Vrouwenparochie op Middelweg-Oost 34.

Kom erachter wat De Buurfrou Tennishal en Sportcentrum voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek De Buurfrou Tennishal en Sportcentrum om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Sportcomplex in de buurt van Vrouwenparochie? Dan ben je bij De Buurfrou Tennishal en Sportcentrum op de juiste plek. Bij De Buurfrou Tennishal en Sportcentrum kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en wordt je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

De Buurfrou Tennishal en Sportcentrum in Vrouwenparochie is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportcomplex is gelegen aan Middelweg-Oost 34 in Vrouwenparochie. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Vrouwenparochie of niet, iedereen is welkom bij De Buurfrou Tennishal en Sportcentrum. Je kan De Buurfrou Tennishal en Sportcentrum telefonisch bereiken op: 31 518 403 685 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.buurfrou.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar De Buurfrou Tennishal en Sportcentrum en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Buurfrou Tennishal en Sportcentrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Buurfrou Tennishal en Sportcentrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Sportschool
  2. De Buurfrou Tennishal en Sportcentrum

Bezoekers bekeken ook