Basic-Fit Lelystad de Waag

Basic-Fit Lelystad de Waag is een Sportschool gelegen aan Waagpassage 30 in Lelystad.

Sporten bij Basic-Fit Lelystad de Waag in Lelystad

Basic-Fit Lelystad de Waag is een Sportschool gelegen in Lelystad op Waagpassage 30.

Kom erachter wat Basic-Fit Lelystad de Waag voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Basic-Fit Lelystad de Waag om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Lelystad? Dan ben je bij Basic-Fit Lelystad de Waag op de juiste plek. Bij Basic-Fit Lelystad de Waag kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Basic-Fit Lelystad de Waag in Lelystad is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Waagpassage 30 in Lelystad. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Lelystad of niet, iedereen is welkom bij Basic-Fit Lelystad de Waag. Je kan Basic-Fit Lelystad de Waag telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.basic-fit.com/nl-nl/sportschool/basic-fit-lelystad-de-waag-fcdc3408b1e84a18af00be469576a411.html?utm_medium=yext&utm_source=gmb

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Basic-Fit Lelystad de Waag en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Basic-Fit Lelystad de Waag? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit Lelystad de Waag het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Lelystad
  2. Basic-Fit Lelystad de Waag

Meer sportscholen in Lelystad