Basic-Fit Groningen Van Imhoffstraat 24/7

Basic-Fit Groningen Van Imhoffstraat 24/7 is een Sportschool gelegen aan Van Imhoffstraat 2 in Groningen.

Sporten bij Basic-Fit Groningen Van Imhoffstraat 24/7 in Groningen

Basic-Fit Groningen Van Imhoffstraat 24/7 is een Sportschool gelegen in Groningen op Van Imhoffstraat 2.

Kom erachter wat Basic-Fit Groningen Van Imhoffstraat 24/7 voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Basic-Fit Groningen Van Imhoffstraat 24/7 om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Groningen? Dan ben je bij Basic-Fit Groningen Van Imhoffstraat 24/7 op de juiste plek. Bij Basic-Fit Groningen Van Imhoffstraat 24/7 kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Basic-Fit Groningen Van Imhoffstraat 24/7 in Groningen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Van Imhoffstraat 2 in Groningen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Groningen of niet, iedereen is welkom bij Basic-Fit Groningen Van Imhoffstraat 24/7. Je kan Basic-Fit Groningen Van Imhoffstraat 24/7 telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.basic-fit.com/nl-nl/sportschool/basic-fit-groningen-van-imhoffstraat-80ca22f7559544c88a20c1d3e41531f6.html?utm_medium=yext&utm_source=gmb

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Basic-Fit Groningen Van Imhoffstraat 24/7 en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Basic-Fit Groningen Van Imhoffstraat 24/7? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit Groningen Van Imhoffstraat 24/7 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Groningen
  2. Basic-Fit Groningen Van Imhoffstraat 24/7

Meer sportscholen in Groningen