B-Active fitness- en racketclub

B-Active fitness- en racketclub is een Sportschool gelegen aan Bouwerskamp 21 in Emmeloord.

Sporten bij B-Active fitness- en racketclub in Emmeloord

B-Active fitness- en racketclub is een Sportschool gelegen in Emmeloord op Bouwerskamp 21.

Kom erachter wat B-Active fitness- en racketclub voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek B-Active fitness- en racketclub om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Emmeloord? Dan ben je bij B-Active fitness- en racketclub op de juiste plek. Bij B-Active fitness- en racketclub kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

B-Active fitness- en racketclub in Emmeloord is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Bouwerskamp 21 in Emmeloord. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Emmeloord of niet, iedereen is welkom bij B-Active fitness- en racketclub. Je kan B-Active fitness- en racketclub telefonisch bereiken op: 31 527 616 061 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.b-active.nu/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar B-Active fitness- en racketclub en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij B-Active fitness- en racketclub? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B-Active fitness- en racketclub het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Emmeloord
  2. B-Active fitness- en racketclub

Meer sportscholen in Emmeloord