Atlas Sport

Atlas Sport is een Sportschool gelegen aan H. Tillemaweg 63B in De Wijk.

Sporten bij Atlas Sport in De Wijk

Atlas Sport is een Sportschool gelegen in De Wijk op H. Tillemaweg 63B.

Kom erachter wat Atlas Sport voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Atlas Sport om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van De Wijk? Dan ben je bij Atlas Sport op de juiste plek. Bij Atlas Sport kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Atlas Sport in De Wijk is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan H. Tillemaweg 63B in De Wijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in De Wijk of niet, iedereen is welkom bij Atlas Sport. Je kan Atlas Sport telefonisch bereiken op: 31 6 11878954 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.atlassport.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Atlas Sport en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Atlas Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Atlas Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. De Wijk
  2. Atlas Sport

Meer sportscholen in De Wijk