Aerobic- en Fitnesscentrum "De Wierde"

Aerobic- en Fitnesscentrum "De Wierde" is een Sportschool gelegen aan Wierde 15 in Leens.

Sporten bij Aerobic- en Fitnesscentrum "De Wierde" in Leens

Aerobic- en Fitnesscentrum "De Wierde" is een Sportschool gelegen in Leens op Wierde 15.

Kom erachter wat Aerobic- en Fitnesscentrum "De Wierde" voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Aerobic- en Fitnesscentrum "De Wierde" om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Leens? Dan ben je bij Aerobic- en Fitnesscentrum "De Wierde" op de juiste plek. Bij Aerobic- en Fitnesscentrum "De Wierde" kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Aerobic- en Fitnesscentrum "De Wierde" in Leens is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Wierde 15 in Leens. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leens of niet, iedereen is welkom bij Aerobic- en Fitnesscentrum "De Wierde". Je kan Aerobic- en Fitnesscentrum "De Wierde" telefonisch bereiken op: 31 595 572 064 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Aerobic- en Fitnesscentrum "De Wierde" en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Aerobic- en Fitnesscentrum "De Wierde"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aerobic- en Fitnesscentrum "De Wierde" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Leens
  2. Aerobic- en Fitnesscentrum “De Wierde”

Meer sportscholen in Leens