AAFit

AAFit is een Sportschool gelegen aan Bulthuissingel 2 in Burgum.

Sporten bij AAFit in Burgum

AAFit is een Sportschool gelegen in Burgum op Bulthuissingel 2.

Kom erachter wat AAFit voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek AAFit om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Burgum? Dan ben je bij AAFit op de juiste plek. Bij AAFit kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

AAFit in Burgum is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Bulthuissingel 2 in Burgum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Burgum of niet, iedereen is welkom bij AAFit. Je kan AAFit telefonisch bereiken op: 31 6 25262361 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.aa-fit.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar AAFit en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij AAFit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AAFit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Burgum
  2. AAFit

Meer sportscholen in Burgum