Time2Move

Time2Move is een Sportschool gelegen aan Paulinastraat 40 in Hengelo.

Sporten bij Time2Move in Hengelo

Time2Move is een Sportschool gelegen in Hengelo op Paulinastraat 40.

Kom erachter wat Time2Move voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Time2Move om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Hengelo? Dan ben je bij Time2Move op de juiste plek. Bij Time2Move kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Time2Move in Hengelo is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Paulinastraat 40 in Hengelo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hengelo of niet, iedereen is welkom bij Time2Move. Je kan Time2Move telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.time2movehengelo.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Time2Move en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Time2Move? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Time2Move het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Hengelo
  2. Time2Move

Meer sportscholen in Hengelo