Sportcentrum De Vos en YourBodyReset

Sportcentrum De Vos en YourBodyReset is een Sportschool gelegen aan Spoelsterstraat 37 in Haaksbergen.

Sporten bij Sportcentrum De Vos en YourBodyReset in Haaksbergen

Sportcentrum De Vos en YourBodyReset is een Sportschool gelegen in Haaksbergen op Spoelsterstraat 37.

Kom erachter wat Sportcentrum De Vos en YourBodyReset voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Sportcentrum De Vos en YourBodyReset om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Haaksbergen? Dan ben je bij Sportcentrum De Vos en YourBodyReset op de juiste plek. Bij Sportcentrum De Vos en YourBodyReset kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Sportcentrum De Vos en YourBodyReset in Haaksbergen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Spoelsterstraat 37 in Haaksbergen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Haaksbergen of niet, iedereen is welkom bij Sportcentrum De Vos en YourBodyReset. Je kan Sportcentrum De Vos en YourBodyReset telefonisch bereiken op: 31 6 30136876 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.studiodevos.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Sportcentrum De Vos en YourBodyReset en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Sportcentrum De Vos en YourBodyReset? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum De Vos en YourBodyReset het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Haaksbergen
  2. Sportcentrum De Vos en YourBodyReset

Meer sportscholen in Haaksbergen