LuckyGym

LuckyGym is een Sportschool gelegen aan Rooseveltstraat 43p in Leiden.

Sporten bij LuckyGym in Leiden

LuckyGym is een Sportschool gelegen in Leiden op Rooseveltstraat 43p.

Kom erachter wat LuckyGym voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek LuckyGym om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Leiden? Dan ben je bij LuckyGym op de juiste plek. Bij LuckyGym kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

LuckyGym in Leiden is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Rooseveltstraat 43p in Leiden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leiden of niet, iedereen is welkom bij LuckyGym. Je kan LuckyGym telefonisch bereiken op: 31 6 30601317 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.luckygym.com/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar LuckyGym en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij LuckyGym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LuckyGym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Leiden
  2. LuckyGym

Meer sportscholen in Leiden