Bodyshape Ameland De mobiele sportschool

Bodyshape Ameland De mobiele sportschool is een Sportschool gelegen aan Kolkweg 15 in Nes.

Sporten bij Bodyshape Ameland De mobiele sportschool in Nes

Bodyshape Ameland De mobiele sportschool is een Sportschool gelegen in Nes op Kolkweg 15.

Kom erachter wat Bodyshape Ameland De mobiele sportschool voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Bodyshape Ameland De mobiele sportschool om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Nes? Dan ben je bij Bodyshape Ameland De mobiele sportschool op de juiste plek. Bij Bodyshape Ameland De mobiele sportschool kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Bodyshape Ameland De mobiele sportschool in Nes is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Kolkweg 15 in Nes. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nes of niet, iedereen is welkom bij Bodyshape Ameland De mobiele sportschool. Je kan Bodyshape Ameland De mobiele sportschool telefonisch bereiken op: 31 6 30261232 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.bodyshapeameland.com/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Bodyshape Ameland De mobiele sportschool en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Bodyshape Ameland De mobiele sportschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bodyshape Ameland De mobiele sportschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Nes
  2. Bodyshape Ameland De mobiele sportschool

Meer sportscholen in Nes