Active Sport en Healthcenter

Active Sport en Healthcenter is een Sportschool gelegen aan Lengelseweg 102 in s-Heerenberg.

Meer informatie over Active Sport en Healthcenter in s-Heerenberg

Active Sport en Healthcenter is een Sportschool gelegen in s-Heerenberg op Lengelseweg 102.

Kom erachter wat Active Sport en Healthcenter voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Active Sport en Healthcenter om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Sportschool in de buurt van s-Heerenberg? Dan ben je bij Active Sport en Healthcenter op de juiste plek. Bij Active Sport en Healthcenter kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en wordt je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Active Sport en Healthcenter in s-Heerenberg is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Lengelseweg 102 in s-Heerenberg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in s-Heerenberg of niet, iedereen is welkom bij Active Sport en Healthcenter. Je kan Active Sport en Healthcenter telefonisch bereiken op: 31 314 664 521 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.active-center.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Active Sport en Healthcenter en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Active Sport en Healthcenter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Active Sport en Healthcenter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Sportschool
  2. Active Sport en Healthcenter

Bezoekers bekeken ook