1. Sportschoenen
  2. 38250 Caribe GTX A lage wandelschoen Meindl (Maat 9,5, Kleur Groen).

38250 Caribe GTX A lage wandelschoen Meindl (Maat 9,5, Kleur Groen).

Merk: meindl

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze 38250 Caribe GTX A lage wandelschoen Meindl (Maat 9,5, Kleur Groen)., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties 38250 Caribe GTX A lage wandelschoen Meindl (Maat 9,5, Kleur Groen).

Geslacht

Kleur

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Schoenhoogte

Maatadvies

Mannen

Groen

Veters

Leer

Laag

Omschrijving 38250 Caribe GTX A lage wandelschoen Meindl (Maat 9,5, Kleur Groen).

De 38250 Caribe GTX A lage wandelschoen van Meindl is een comfortabele en duurzame schoen die perfect is voor lange wandelingen. De schoen is gemaakt van een ademend en waterafstotend materiaal dat ervoor zorgt dat de voeten droog blijven. De zool heeft een uitstekende grip, waardoor de schoen geschikt is voor elk terrein. De vetersluiting zorgt ervoor dat de schoen goed aansluit en de vorm van de voeten volgt. Daarnaast is het voetbed uitneembaar, wat de schoen nog comfortabeler maakt. Deze 38250 Caribe GTX A lage wandelschoen is verkrijgbaar in maat 9,5 en in de kleur Groen. Deze schoenen bieden een goede ondersteuning van de voeten en zijn bovendien zeer duurzaam en comfortabel. Of u nu op zoek bent naar een schoen voor lange wandelingen of een schoen voor gebruik in de bergen, met deze schoenen bent u altijd goed voorbereid.

Andere schoenen

Vragen over 38250 Caribe GTX A lage wandelschoen Meindl (Maat 9,5, Kleur Groen).

De 38250 Caribe GTX A lage wandelschoen Meindl (Maat 9,5, Kleur Groen). zijn geschikt voor Mannen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De 38250 Caribe GTX A lage wandelschoen Meindl (Maat 9,5, Kleur Groen). zijn verkrijgbaar in Groen. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De 38250 Caribe GTX A lage wandelschoen Meindl (Maat 9,5, Kleur Groen). hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De 38250 Caribe GTX A lage wandelschoen Meindl (Maat 9,5, Kleur Groen). heeft een Veters sluiting en de schoenhoogte is Laag.

De 38250 Caribe GTX A lage wandelschoen Meindl (Maat 9,5, Kleur Groen). zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.