1. Sportschoenen
  2. 38250 Caribe GTX A lage wandelschoen Meindl (Maat 10, Kleur Groen).

38250 Caribe GTX A lage wandelschoen Meindl (Maat 10, Kleur Groen).

Merk: meindl

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze 38250 Caribe GTX A lage wandelschoen Meindl (Maat 10, Kleur Groen)., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties 38250 Caribe GTX A lage wandelschoen Meindl (Maat 10, Kleur Groen).

Geslacht

Kleur

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Schoenhoogte

Maatadvies

Mannen

Groen

Veters

Leer

Laag

Omschrijving 38250 Caribe GTX A lage wandelschoen Meindl (Maat 10, Kleur Groen).

De 38250 Caribe GTX A lage wandelschoen van Meindl is een veelzijdig en comfortabel schoeisel dat geschikt is voor lange wandelingen of een avontuurlijke hike. De schoenen zijn gemaakt van duurzaam leer met een ademend mesh voor een optimaal comfort. De buitenzool is gemaakt van een slipvrij rubber profiel dat zorgt voor de optimale grip op elk terrein. De Gore-Tex voering beschermt de voeten tegen natte omstandigheden. De vetersluiting zorgt ervoor dat de schoenen op maat gemaakt kunnen worden. Het uitneembare voetbed zorgt ervoor dat de schoenen gepersonaliseerd kunnen worden, waardoor ze nog comfortabeler aanvoelen. De 38250 Caribe GTX A lage wandelschoen van Meindl is een must-have voor elke liefhebber van outdooractiviteiten. De stevige constructie van de schoenen biedt een uitstekende bescherming, terwijl het ademende materiaal ervoor zorgt dat de voeten koel blijven tijdens het lopen. De schoenen zijn verkrijgbaar in maat 10 en de kleur groen. Laat deze schoenen je avontuur begeleiden en geniet van veelzijdigheid, comfort en stevigheid.

Andere schoenen

Vragen over 38250 Caribe GTX A lage wandelschoen Meindl (Maat 10, Kleur Groen).

De 38250 Caribe GTX A lage wandelschoen Meindl (Maat 10, Kleur Groen). zijn geschikt voor Mannen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De 38250 Caribe GTX A lage wandelschoen Meindl (Maat 10, Kleur Groen). zijn verkrijgbaar in Groen. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De 38250 Caribe GTX A lage wandelschoen Meindl (Maat 10, Kleur Groen). hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De 38250 Caribe GTX A lage wandelschoen Meindl (Maat 10, Kleur Groen). heeft een Veters sluiting en de schoenhoogte is Laag.

De 38250 Caribe GTX A lage wandelschoen Meindl (Maat 10, Kleur Groen). zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.