1. overig
  2. 2023 Nieuw Horloge Voor Heren Automatisch Quartz Horloge Waterdicht Saffier Wereldbol Design Man Zakelijk Polshorloge.

2023 Nieuw Horloge Voor Heren Automatisch Quartz Horloge Waterdicht Saffier Wereldbol Design Man Zakelijk Polshorloge.

5/5

Met een sporthorloge weet jij hoe laat het is tijdens het sporten. Daarnaast heeft het vele andere extra handige functies. Ontdek hier wat de voordelen zijn van 2023 Nieuw Horloge Voor Heren Automatisch Quartz Horloge Waterdicht Saffier Wereldbol Design Man Zakelijk Polshorloge. door de beschrijving en specificaties te lezen. Schaf jij 2023 Nieuw Horloge Voor Heren Automatisch Quartz Horloge Waterdicht Saffier Wereldbol Design Man Zakelijk Polshorloge. graag aan? Bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties 2023 Nieuw Horloge Voor Heren Automatisch Quartz Horloge Waterdicht Saffier Wereldbol Design Man Zakelijk Polshorloge.

Merk

Merkloos / Sans marque

Meetwaarden

Geschikt voor besturingssysteem

Gewicht

Geschikt voor sport

Activiteit

Batterijduur tijdens gebruik GPS

5000 uur

Primair gebruik smartwatch

Smartphone functies

Omschrijving van 2023 Nieuw Horloge Voor Heren Automatisch Quartz Horloge Waterdicht Saffier Wereldbol Design Man Zakelijk Polshorloge.

Het 2023 Nieuw Horloge Voor Heren is uitgerust met een automatisch quartz uurwerk en is waterdicht tot een diepte van 30 meter. Het horloge is voorzien van een prachtig saffierglas, dat een helder uitzicht biedt op de precieze tijd. Het design van het horloge is geïnspireerd op de wereldbol en is een perfecte manier om je look te verfraaien. Met zijn verfijnde afwerking en fijne details is het 2023 Nieuw Horloge Voor Heren een perfecte keuze voor de zakelijke man. Het horloge is verkrijgbaar in verschillende luxe kleuren, waaronder goud, zilver en roségoud, en is ontworpen om je look te completeren. Het zal je helpen om je stijl en smaak te verbeteren en je er stijlvol uit te laten zien.

Veelgestelde vragen over 2023 Nieuw Horloge Voor Heren Automatisch Quartz Horloge Waterdicht Saffier Wereldbol Design Man Zakelijk Polshorloge.

2023 Nieuw Horloge Voor Heren Automatisch Quartz Horloge Waterdicht Saffier Wereldbol Design Man Zakelijk Polshorloge. heeft de volgende meetwaarden:

2023 Nieuw Horloge Voor Heren Automatisch Quartz Horloge Waterdicht Saffier Wereldbol Design Man Zakelijk Polshorloge. is geschikt voor .

2023 Nieuw Horloge Voor Heren Automatisch Quartz Horloge Waterdicht Saffier Wereldbol Design Man Zakelijk Polshorloge. heeft een gewicht van . Ideaal om mee te sporten.

2023 Nieuw Horloge Voor Heren Automatisch Quartz Horloge Waterdicht Saffier Wereldbol Design Man Zakelijk Polshorloge. is te gebruiken bij tal van sporten. Zo is het bij de volgende sporten uitermate geschikt:

De batterijduur tijdens gebruik van GPS voor 2023 Nieuw Horloge Voor Heren Automatisch Quartz Horloge Waterdicht Saffier Wereldbol Design Man Zakelijk Polshorloge. is 5000 uur.

De primaire gebruiktersfuncties van 2023 Nieuw Horloge Voor Heren Automatisch Quartz Horloge Waterdicht Saffier Wereldbol Design Man Zakelijk Polshorloge. zijn de volgende:

2023 Nieuw Horloge Voor Heren Automatisch Quartz Horloge Waterdicht Saffier Wereldbol Design Man Zakelijk Polshorloge. kan als volgt gebruikt worden:

De smartphone functies van 2023 Nieuw Horloge Voor Heren Automatisch Quartz Horloge Waterdicht Saffier Wereldbol Design Man Zakelijk Polshorloge. zijn als volgt:

Bekijk nog meer sporthorloges