TotalHealthSport

TotalHealthSport is een Sportschool gelegen aan Burgemeester Baron van Dedemstraat 12 in Nieuwleusen.

Sporten bij TotalHealthSport in Nieuwleusen

TotalHealthSport is een Sportschool gelegen in Nieuwleusen op Burgemeester Baron van Dedemstraat 12.

Kom erachter wat TotalHealthSport voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek TotalHealthSport om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Nieuwleusen? Dan ben je bij TotalHealthSport op de juiste plek. Bij TotalHealthSport kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

TotalHealthSport in Nieuwleusen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Burgemeester Baron van Dedemstraat 12 in Nieuwleusen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nieuwleusen of niet, iedereen is welkom bij TotalHealthSport. Je kan TotalHealthSport telefonisch bereiken op: 31 529 482 385 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://th-sport.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar TotalHealthSport en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij TotalHealthSport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TotalHealthSport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Nieuwleusen
  2. TotalHealthSport

Meer sportscholen in Nieuwleusen