Sport34

Sport34 is een Sportschool gelegen aan Tjalke van der Walstraat in Koudum.

Sporten bij Sport34 in Koudum

Sport34 is een Sportschool gelegen in Koudum op Tjalke van der Walstraat.

Kom erachter wat Sport34 voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Sport34 om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Koudum? Dan ben je bij Sport34 op de juiste plek. Bij Sport34 kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Sport34 in Koudum is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Tjalke van der Walstraat in Koudum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Koudum of niet, iedereen is welkom bij Sport34. Je kan Sport34 telefonisch bereiken op: 31 514 700 247 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://sport34.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Sport34 en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Sport34? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport34 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Koudum
  2. Sport34

Meer sportscholen in Koudum