MFC de Hardenberg

MFC de Hardenberg is een Sportcomplex gelegen aan De Hardenberg 5 in Finsterwolde.

Sporten bij MFC de Hardenberg in Finsterwolde

MFC de Hardenberg is een Sportcomplex gelegen in Finsterwolde op De Hardenberg 5.

Kom erachter wat MFC de Hardenberg voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek MFC de Hardenberg om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportcomplex in de buurt van Finsterwolde? Dan ben je bij MFC de Hardenberg op de juiste plek. Bij MFC de Hardenberg kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

MFC de Hardenberg in Finsterwolde is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportcomplex is gelegen aan De Hardenberg 5 in Finsterwolde. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Finsterwolde of niet, iedereen is welkom bij MFC de Hardenberg. Je kan MFC de Hardenberg telefonisch bereiken op: 31 597 331 640 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.gemeente-oldambt.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar MFC de Hardenberg en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij MFC de Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MFC de Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Finsterwolde
  2. MFC de Hardenberg

Meer sportscholen in Finsterwolde